Hof-Sol nominert på Vestfold idrettsgalla

Postet av Thorleif Rustad den 14. Okt 2019


Turngruppas årlige arrangement HOF-SOL er nominert i kategorien "Årets breddearrangement" under Vestfold Idrettsgalla som finner sted på Oslofjord Convention Center 2.november i år.

HOF-SOL er en aktivitetsdag for utviklingshemmede i alle aldre. Dette er et lavterskeltilbud med utfordringer for alle. Arrangementet er populært og godt besøkt. Her kommer det deltakere fra langt utenfor Vestfold fylkes grenser.


Vi krysser fingrene og ønsker lykke til.


Her er de andre nominerte i kategorien:



Nominert til Årets ildsjel 2019

Postet av Thorleif Rustad den 14. Okt 2019


Idrettsrådene i Holmestrand, Sande og Svelvik har nominert Hof idrettslags løypekjører, maskinsjef, "kunstgressvedlikeholder" og mangeårige ildsjel Harald Weseth til "Årets ildsjel" på Vestfold Idrettsgalla. Idrettsgallaen finner sted 2.november på Oslofjord Convention Center.

Vi syns dette er vel fortjent, og håper du syns det samme. 

Harald er viktig for mange ledd i Hof IL. Han sitter i hovedstyret. Han vedlikeholder kunstgresset til glede for fotballspillerne, han kjører løyper til glede for langrennsløperne. Både aktive og ikke minst for alle bygdas mosjonister. Han kjører i hoppbakken til glede for hopperne. Han kjører akebakken ved kirken til glede for skole, barnehage og alle som ellers bruker akebakken. Han legger ned en formidabel innsats med å skilte og merke Hof Toppers løypene hvert eneste år. For å nevne noe.

I denne linken kan du lese grunnlaget for nominasjonen, og avgi din stemme:

https://vestfoldidrettsgalla.no/hvem-mener-du-bor-bli-arets-ildsjel/

PS: Husk å stemme via både PC og mobil!

DEL OG STEM PÅ HARALD!

- Harald i kjent positur i Hof ILs løypemaskin. Her sammen med løypekjørerkollega Alf Åsberg. Foto: Jarlsberg Avis